Geslaagde bijeenkomst over Versnelde Energietransitie

image-1 image-1 image-1 image-1                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Rho adviseurs voor leefruimte heeft in Eindhoven de themabijeenkomst Versnelde Energietransitie gehouden. Voor de ruim twintig aanwezigen is het een geslaagde, leerzame middag geweest.
 

Tijdens deze bijeenkomst is de energie- en klimaatdoelstelling van Nederland belicht vanuit het perspectief van gemeente, landschapsarchitect, energiecoöperatie, financier/ontwikkelaar/exploitant van zonneparken en adviseur. In groepsverband is gesproken over de thema's zon/wind, warmte en participatie én over de wijze waarop partijen door middel van samenwerking de energietransitie kunnen versnellen.

Rho adviseurs bedankt alle sprekers en aanwezigen voor hun inbreng. Wij hopen dat we nieuwe energie hebben aangeboord om de energie- en klimaatopgave een versnelling kunnen geven. Rho adviseurs staat klaar om verder te spreken over beleid, inpassing en/of het planologisch mogelijk maken van energie en energietransitie.

​Meer weten? Neem dan contact op met Stefan van Bogget.

Deel deze pagina

‚Äč