Rho adviseurs helpt De Efteling aan ruimte

tags: #efteling #bosrijk #verblijfsrecreatie #dagrecreatie #bestemmingsplan #herziening #bestemmingsplanherziening #buitengebiedrecreatie
  • opstellen bestemmingsplan
  • opstellen mer
  • vergunningenmanagement
  • juridische procedures
Voor een recreatiepark als de Efteling is het van groot belang dat de recreant snel op de plek van bestemming is. Rho adviseert recreatiebedrijven zoals de Efteling over een goede verkeersontsluiting én een efficiënte parkeervoorziening zodat de vele recreanten snel van het park kunnen genieten. Maar ook voor zaken als natuurcompensatie en visie over uitbreiding bent u bij rho adviseurs aan het juiste adres!

De Efteling
 
Werken: De Efteling
Opdrachtgever: De Efteling
Advisering: strategisch adviseur ruimtelijke plannen en procedures
Sinds: begin jaren 90
 
De Efteling is voor een recreatie-adviseur een gedroomde opdrachtgever.
Uiteraard omdat het Nederlands bekendste sprookjespark is, maar ook om de verscheidenheid aan recreatievormen die het park kent en de ruimtelijke uitdagingen die daarbij spelen. Zoals de natuurcompensatie bij de aanleg van een golfbaan en de verblijfsrecreatie in Bosrijk. Onze verkeerskundigen staan De Efteling bij met advisering over de verkeersontsluiting van het park, bijvoorbeeld door eenvoudige maar doelmatige vergroting van de verwerkingscapaciteit van het parkeerterrein. De bezoeker staat minder lang in de file en kan zo sneller een plek voor zijn auto vinden.

De samenwerking met De Efteling is een mooi voorbeeld van ons streven om een duurzame relatie met de opdrachtgever aan te gaan: door kennis en ervaring samen te bundelen ontstaat het beste advies, inhoudelijk én strategisch. een gezamenlijke brainstormsessie leidde bijvoorbeeld tot een doorbraak in de visie over mogelijke uitbreiding van het sprookjespark.
 
Onze projectleiders Hans van Riet en Samir Lamkadmi vertellen u graag meer hierover, ook als uw recreatieproject van een andere omvang is. Klik op hun namen voor meer informatie en contact.
 
Deel deze pagina
‚Äč