Rho adviseurs helpt De Efteling aan ruimte

tags: #efteling #bosrijk #verblijfsrecreatie #dagrecreatie #bestemmingsplan #herziening #bestemmingsplanherziening #buitengebiedrecreatie
  • opstellen bestemmingsplan
  • opstellen mer
  • vergunningenmanagement
  • juridische procedures
Attractiepark De Efteling wil groeien en heeft daarvoor ruimte nodig. De Efteling wil ruimte voor nieuwe attracties en bijbehorende voorzieningen. Ook wil het park de mogelijkheden voor verblijfsrecreatie vergroten én werken aan natuurontwikkeling.

Rho adviseurs en De Efteling zijn ‘goede bekenden’ van elkaar. Als sinds de jaren negentig van de vorige eeuw hebben Rho adviseurs en haar voorgangers De Efteling geadviseerd over onder meer het bestemmingsplan, vergunningenmanagement en juridische procedures.

Bij alle groeiambities is de bereikbaarheid een groot knelpunt, niet alleen voor het park, maar ook voor het dorp Kaatsheuvel en eigenlijk de hele regio. Het geheel vormt een complex proces met veel betrokkenen. Recent (september 2018) heeft de gemeenteraad van Loon op Zand het bestemmingsplan Wereld van de Efteling 2030 vastgesteld. Rho adviseurs heeft De Efteling bij het opstellen van dit plan geadviseerd en ook de milieu-effect rapportage opgesteld.

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Samir Lamkadmi.
Deel deze pagina
‚Äč