Rob Schram

Rob is een projectleider die vanuit de inhoud strategisch meedenkt aan integrale oplossingen voor complexe vragen. Hij is bevlogen en klantgericht. Binnen Rho Adviseurs houdt hij zich specifiek bezig met vraagstukken over gebiedsontwikkeling, in Nederland en in het Caribisch deel van ons Koninkrijk.

Het plan is niet het doel, maar een middel om het resultaat te behalen.

Gebiedsontwikkeling kent vele facetten. Dat komt terug in de projecten van Rob. Zowel in de schaal, die varieert van subtiele interventies op kleine schaal tot grootschalige gebiedsontwikkelingen. In de thema’s, van herontwikkelingen van cultureel erfgoed, de transformatie van bedrijventerreinen tot nieuwe woningbouwlocaties. En in de inhoud, van stedenbouw via complexe milieuopgaven en ruimtelijke ordening naar strategisch advies. En qua locatie: heel Nederland tot in het Caribisch gebied. Dat vraagt steeds om een andere rol.

Door zijn nieuwsgierigheid, brede interesse en ervaring kan Rob uiteenlopende projecten oppakken. Vanzelfsprekend niet alleen: hij werkt hierbij intensief samen met een uitgebreid adviesteam. Zijn ambitie is het beste uit zijn adviseurs te halen en een prettige werksfeer te creëren. Want goede plannen maak je toch samen!