Rho Adviseurs en Plan ROS bundelen de krachten!

Per 1 september neemt Rho Adviseurs bureau Plan ROS over. Afgelopen week hebben Monique Lammens en Koos Seerden van Rho Adviseurs en Sjoerd Peters en Rutger Kerstens van Plan ROS samen de koopovereenkomst getekend. Hiermee wordt Plan ROS in zijn geheel onderdeel van Rho Adviseurs.

De overname betekent dat we de krachten gaan bundelen en daarmee onze klanten in regio Eindhoven nog beter van dienst kunnen zijn!’

Sjoerd en Rutger van Plan ROS

Over Plan ROS

Plan ROS is een adviesbureau in ruimtelijke ordening, omgevingsrecht, en stedenbouw. Plan ROS is onder meer betrokken bij de herontwikkeling van stationsplein ‘District E’ in Eindhoven en andere grootstedelijke ontwikkelingsopgaven in de regio. Het bureau bestaat uit 4 medewerkers die allemaal onderdeel worden van Business Unit Zuid binnen Rho Adviseurs.

 

Samen sterker

‘We zijn erg blij dat Plan ROS onderdeel wordt van Rho Adviseurs’, vertelt Monique Lammens. ‘Hiermee vergroten wij onze expertise en capaciteit in regio Zuid en daar plukken onze klanten de vruchten van. Gelukkig kennen we Plan ROS goed en passen we goed bij elkaar!’

We zijn ervan overtuigd dat deze bundeling van krachten tot mooie resultaten zal leiden!’

Directie Rho Adviseurs

Over Rho Adviseurs: Ruimte, Regie en Resultaat

Rho Adviseurs is één van de grootste, landelijke spelers in de wereld van de ruimtelijke ordening. Rho Adviseurs begeleidt klanten bij ruimtelijke vraagstukken, onder andere op het terrein van gebiedsontwikkeling, energietransitie en de implementatie van de omgevingswet.