Studenten

Voel de ruimte om te leren en te ontdekken

  • Een uitgelezen kans voor het zetten van de eerste stappen in de praktijk.
  • Samenwerken met professionals van wie je veel kan leren en op wie je kan rekenen.
  • Een uitdagende leerplek met 42.523km2 denkruimte.

Uitdaging die we jou momenteel te bieden hebben

Voel de ruimte

Bij Rho Adviseurs geloven wij erin dat alleen in een sfeer waar mensen vrijheid ervaren, de ruimte voelen om zichzelf te zijn en zichzelf te ontwikkelen, de beste antwoorden op ruimtelijke vraagstukken kunnen ontstaan.

Participatiebeleid Deurne

Samen met onze opdrachtgevers willen we Nederland mooier maken. Dat is mooi werk en soms ook een flinke uitdaging. Veel mensen van verschillende disciplines werken samen om de projecten tot een succes te maken. Een club van collega’s die altijd op elkaar kunnen rekenen, waar altijd ruimte is om te sparren en die vertrouwen op elkaars deskundigheid.

Als je stage loopt bij Rho, merkt je dat je er als stagiair echt toe doet. Je mag echt inhoudelijk aan de slag en collega's staan open voor jouw ideeën en denkwijze. Ik heb tijdens mijn stageperiode ontzettend veel geleerd en interessante mensen ontmoet."

Stichting Rho-afstudeerprijs

Bij Rho Adviseurs vinden wij zelfontwikkeling belangrijk. Wij bieden volop ruimte om je eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarom hebben wij in samenwerking met Breda University of Applied Sciences de Stichting Rho-afstudeerprijs in het leven geroepen. Deze prijs is bestemd voor het beste afstudeerproject op een actueel thema of innovatie in het vakgebied Built Environment. Elke student die afstudeert binnen Built Environment kan in aanmerking komen voor deze afstudeerprijs.

 
Update 14 juli 2023

Gisteren, 13 juli jl. vond de uitreiking plaats van de Stichting Rho-afstudeerprijs 2023. Na een intensief juryberaad werd de prijs toegekend aan Tzvetelina Vesselinova. Tzvetelina nam de hoofdprijs officieel in ontvangst tijdens de graduation ceremonie van Built Environment bij Breda […]

Meer weten over de Stichting Rho-afstudeerprijs?

Meer weten over mogelijkheden voor jou als student? Neem contact op met Fieke of Gepke