Werken bij Rho

De ruimte waarin wij leven bepaalt voor een belangrijk deel ons geluk. Hoe? Dát is de hamvraag van de ruimtelijke ordening. Het is ook de reden waarom wij zo van ons vak houden.

Ruimtelijke ordening is een samenspel van de kwaliteiten van onze leefruimte: de geschiedenis ervan, de gebruiksmogelijkheden, de aanwezigheid van natuur, groen of water, en de functie en vormgeving van gebouwen, wegen en open ruimten. Het gaat om de manier waarop de ruimte wordt beleefd.

 

Rho als werkgever

Als je bij ons werkt, maak je goede en mooie dingen van onze leefruimte. Dat doen we voor een breed scala aan opdrachtgevers, in veel verschillende projecten en met gespecialiseerde, vakbekwame collega’s. Jij krijgt bij Rho Adviseurs de vrijheid en het vertrouwen om kansen om te zetten in resultaten.

Onze werkomgeving is naar buiten toe competatief – wij willen de beste zijn! Kameraadschap en elkaar helpen is hoe we daar komen. Door jouw toegevoegde waarde maken we het verschil bij onze opdrachtgevers.
 
Bij Rho Adviseurs werken we vanuit vijf kantoren in het hele land. Onze werksfeer is collegiaal, open en flexibel. 

witregel

Opleidingen en cursussen

Ontwikkelen is een levensbehoefte en bij Rho Adviseurs denken we daar niet anders over. Daarom kijken we constant naar waar jouw ontwikkelbehoeften liggen en maken wij hier een plan voor. Met het uiteindelijke doel om jouw kennis en expertise, op basis van jouw interesses, uit te breiden.

Dat ik het werkveld van detailhandel over de volle breedte kan bestrijken, is één van de meest aantrekkelijke kanten van het werken bij Rho Adviseurs. Daarbij komt dat hier heel veel disciplines samenkomen en dat maakt Rho Adviseurs ook zo uniek.

Remko Bak Projectleider Planvorming en Retail
witregel

Rho voor jong talent

Wij zijn benieuwd naar jouw frisse blik op ons bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een meeloop-, afstudeerstage of een traineeship. Bij Rho Adviseurs krijg je alle ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkelmogelijkheden. Je hebt zelf de regie in handen en krijgt veel verantwoordelijkheden. Hierdoor is dit dé kans om de start van jouw carrière een boost te geven. Uiteraard nemen wij voldoende ruimte en tijd om jou hierin te begeleiden.

Ben je goed in wat je doet en wil je verder komen in onze organisatie?
Dan bieden wij je de mogelijkheid om dat ook écht te doen!
Wanneer je goed op je plek zit maar werk ambieert op een hoger niveau, kijken we met je mee naar de mogelijkheden. Op die manier zorgen we ervoor dat je jezelf blijft uitdagen.

Als je écht bent geïnteresseerd in omgevingsrecht, dan zit je bij Rho Adviseurs goed. Er is veel kennis en ervaring in huis waar veel van te leren valt.

Anita Flapper Adviseur Omgevingsrecht