Werken bij Rho

Voel de ruimte om jezelf te zijn, buiten de gebaande paden te treden, om fouten te maken, te creëren en je eigen talenten te ontwikkelen.

  • 42.523 km2 Nederland en het Caribisch gebied als jouw werkveld. Dat biedt perspectief. Kies je eigen projecten.
  • Verrijk je eigen talent binnen een hechte club van 150 deskundige collega’s op wie je kunt rekenen.
  • Goed werkgeverschap (Rho is ingericht als stichting), met focus op continuïteit van het bedrijf, kwaliteit van de resultaten en het werkgeluk van de adviseurs.

Voel de ruimte

Samen met onze opdrachtgevers willen we Nederland mooier maken. Dat is mooi werk en soms ook een flinke uitdaging. Veel mensen van verschillende disciplines werken samen om de projecten tot een succes te maken: van planologen, stedenbouwkundigen en juristen tot aan geluidexperts, milieuspecialisten en ecologen. Dankzij de hechte samenwerking van onze 150 professionals ontstaan zelfs voor de meest complexe vraagstukken de beste oplossingen.

42.523 km2 denkruimte

Als één van de grootste spelers op het gebied van ruimtelijke ordening is heel Nederland, 42.523km2, en het Caribisch gebied jouw werkgebied. En dat biedt perspectief. Het biedt jou de mogelijkheid om te werken aan projecten die aansluiten bij jouw persoonlijke interesses en talenten.

Wat onze medewerkers fijn vinden aan het werken bij ons

Alle disciplines zitten bij ons onder één dak, waardoor we snel kunnen schakelen en ontwikkelingen integraal weten te benaderen. Dit biedt mij de mogelijkheid om over de randen van mijn eigen vakgebied te kijken en zo ook in de volle breedte van ons vakgebied bezig te zijn.

Risto Louws Projectleider Planvorming

Als je bij Rho Adviseurs binnenstapt, merk je gelijk dat er grote aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Je leert enorm veel, onder begeleiding van echte professionals, Je kan hier volop gaan ontdekken wat je echt leuk vindt.

Luuk van de Gevel Adviseur Planvorming en Buitengebied

Een greep uit onze vacatures

ONTDEK WAT WE NOG MEER TE BIEDEN HEBBEN!

Heb je een vraag over een vacature? Je mag altijd contact opnemen met Fieke of Gepke