Rho Adviseurs runs for life!

Rho Adviseurs gaat het avontuur voor het leven aan! Komend Pinksterweekend doen wij voor het eerst mee aan de langste non-stop estafetteloop ter wereld: de ROPARUN.

Wat is Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer met startlocaties in Parijs en Bremen, waarmee de deelnemers in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Dit jaar wordt vanwege de huidige situatie rondom de coronapandemie echter een Nederlandse editie gelopen. Met start op Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe op zaterdagmiddag 4 juni en finish op de Coolsingel in Rotterdam op maandagmiddag 6 juni. De afstand blijft nog wel steeds meer dan 500 kilometer.

 

Een uniek evenement met een mooie missie

De kwaliteit van leven verbeteren van mensen die dat het hardst nodig hebben. Dat is waar Roparun voor staat! De opbrengst van alle teams wordt dan ook door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan deze missie.

Het Roparun-team van Rho

Het Rho-team dat aan dit grote avontuur mee gaat doen bestaat uit maar liefst 23 collega’s: van lopers, fietsers en chauffeurs tot aan masseurs en cateraars. Met maar 1 doel voor ogen: zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Roparun.

De finish bereiken we zeker. We hebben een mooi streefbedrag en om dat te kunnen realiseren zijn we druk bezig met het werven van sponsors. Rho Adviseurs betaalt de onkosten en verdubbelt het bedrag dat onze deelnemers via sponsoring ophalen zodat alle sponsorbijdragen volledig aan de Stichting Roparun worden afgedragen.

Inmiddels hebben we meer dan 30 sponsors kunnen vinden die met hun financiële bijdrage het mogelijk hebben gemaakt dat het behalen van ons streefbedrag steeds dichterbij komt. Daar zijn we erg blij mee en willen deze sponsors hiervoor hartelijk bedanken!

Hoofdsponsors