Benno Veenstra

Als projectadministrateur zorgt Benno er dagelijks voor dat de projecten van begin tot einde, administratief goed afgehandeld worden. Zijn belangrijke rol komt al om de hoek kijken bij de offertefase van een project en speelt door tot aan verzending van de laatste factuur.

Als persoon is Benno te typeren als nieuwsgierig, sportief en reislustig. Benno is een nuchtere en gedreven Fries. In zijn werk zorgt hij ervoor dat de projecten die hij onder zijn hoede heeft zo actueel mogelijk administratief verwerkt zijn. Als echte teamspeler beseft hij dat dit samen moet gebeuren. Niet alleen in gezamenlijkheid met de andere projectadministrateurs, maar ook met iedereen binnen de organisatie. Samenwerken staat dan ook zeer hoog in het vaandel bij Benno.

Door zijn financieel administratieve achtergrond, weet Benno heel goed dat er binnen de organisatie meer speelt dan alleen projectadministratie. Om die reden vindt hij het belangrijk om in zijn werk ook rekening te houden met vragen en wensen van collega’s.