Gretl Leeuwangh

Gretl is bij Rho Adviseurs verantwoordelijk voor alle activiteiten die niet met het schrijven van adviezen te maken hebben.

De bedrijfsvoering moet het onze adviseurs mogelijk maken hun advieswerk zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. Bovendien is het belangrijk dat wij een gezond bedrijf zijn en blijven. Dit betekent goed georganiseerd om goede resultaten te behalen. Tevreden klanten door doordachte en creatieve adviezen, tevreden medewerkers, die graag bij ons werken. Zo is Gretl verantwoordelijk voor de financiën, P&O, ICT, communicatie en ondersteuning in de meest brede zin.

Niet omdat het moeilijk is durven we niet, maar omdat we niet durven is het moeilijk.

Gretl doet haar werk met veel energie. Deze gebruikt zij ook in haar vrije tijd. Om fit te blijven, sport ze veel. Ook neemt zij voldoende tijd voor reflectie. In haar vrije tijd door yoga, in haar werk door tijd te nemen voor een goed gesprek. Maar ook door collega’s te stimuleren hun mening te geven en zelf verantwoordelijkheid te laten nemen. Zo komt haar team het beste tot haar recht.

Gretl vindt het erg belangrijk dat collega’s hun werk met plezier kunnen uitvoeren. Samenwerking en met elkaar blijven zoeken naar hoe het beter kan, vindt ze voor haar team erg belangrijk.