Rond de grote sportevenementen in de zomer van 2021, biedt Droompark De Zanding haar gasten Droomzomer aan: gezamenlijk kijken naar de sportmomenten van het EK voetbal, de Olympische/Paralympische Spelen, wielrennen Tour de France en Vuelta en tennis Wimbledon. Daarnaast verzorgt Talpa’s Veronica Inside haar dagelijkse uitzendingen vanaf het vakantiepark.

 

Vanwege de Covid-19 maatregelen bedacht Droomparken een programmering die afhankelijk van de situatie kan worden op- of afgeschaald. Droomparken realiseert hiermee een bijzondere parkanimatie voor haar gasten.

Aan Rho Adviseurs is gevraagd de benodigde vergunningen te verzorgen. We voerden daartoe overleg met de gemeente Ede en de omgevingsdienst die zich zeer coöperatief opstelden.

Vanwege het naastgelegen Natura 2000-gebied Veluwe is gezocht naar een zodanige programmering en vormgeving van de activiteiten, dat geen verstoring van het Natura 2000-gebied plaatsvindt. Geluid- en lichthinder waren daarbij belangrijke aandachtspunten. Dit hebben wij afgestemd met de organisatoren van Droomzomer.