Frank Schoonbrood

Frank levert als ervaren jurist omgevingsrecht een bijdrage aan diverse ruimtelijke projecten en is betrokken bij de kwaliteitsbewaking van de algehele advisering. Daarnaast ondersteunt en adviseert hij overheden en bedrijven bij de totstandkoming van plannen en andere aspecten die betrekking hebben op de fysieke leefomgeving. Dit alles steeds meer op het gebied van de Omgevingswet.

Frank heeft, voordat hij bij Rho Adviseurs aan de slag ging meer dan tien jaar bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State gewerkt als jurist omgevingsrecht. De kennis en ervaring die hij daar heeft opgedaan, past hij nu toe in zijn werk als adviseur. Niet alleen op inhoudelijk vlak, maar ook waar het gaat om strategische keuzes. Frank probeert binnen de toepasselijke regels en met inachtneming van de wensen en belangen die spelen, op een doelmatige en betrokken manier projecten mogelijk te maken.

Naast zijn werk is Frank geregeld op zijn racefiets te vinden en wandelt hij graag door de duinen of op het strand in zijn woonplaats. Daarnaast houdt hij ook van de gezelligheid van de stad en het ontdekken van nieuwe plekken.