Karina Tjepkema

Karina is planoloog en maakt als adviseur onderdeel uit van het speedteam. Dit betekent dat zij aan veel verschillende projecten werkt. Veelal concrete projecten die vaak dicht bij de burger staan. Karina haar werkwijze kan worden getypeerd als positief, analytisch, nauwkeurig en meedenkend.

De ontwikkeling van de relatie tussen mens, maatschappij en leefomgeving vindt zij een interessante materie. Dynamische processen vinden plaats op verschillende niveaus. Karina kan zich goed inleven in de verschillende belangen die vaak gebaseerd zijn op tegenstrijdig gedachtegoed. Ze denkt graag mee in oplossingen.

Karina is werkzaam in zowel het stedelijk als het landelijk gebied. In de stad is ze op haar plaats, maar ze houdt ook van de uitgestrektheid en het leven op het platteland. Bij haar werkzaamheden als adviseur neemt Karina ook haar kennis en expertise uit haar agrarische onderneming mee. Door die ervaring weet zij hoe belangrijk het is om duidelijkheid te hebben over de koers die je wilt gaan varen.