Lars ter Heijden

De laatste jaren heeft Lars een enorme passie voor de vastgoedmarkt ontwikkeld. Dit is terug te zien in zijn ruime basis aan financieel economische en beleidsmatige kennis van de ruimtelijke ordening. Zijn energie, talent en passie kan hij perfect kwijt als adviseur Finance bij Rho Adviseurs.

De kracht van Lars zit in het gevoel hebben voor getallen en hij weet als geen ander aan welke knoppen hij kan draaien. Daarbij zoekt hij graag naar optimalisaties. Hierdoor zijn opgaven waarbij de financiële haalbaarheid van belang is één van Lars zijn specialismes. Hij laat zich hierin niet beperken tot plannen die zich in de initiatieffase bevinden.

De afwisseling, schaalniveaus en uitdagingen zorgen ervoor dat je elke dag opnieuw leert.

Lars is resultaatgericht en door zijn analyserend vermogen ziet hij vraagstukken in een breed perspectief en hij vindt snel manieren op het vraagstuk duidelijk op te lossen.

Lars gaat doordacht te werk en vervolgens wil hij graag doorpakken. Hij laat zaken namelijk niet graag op zijn beloop. Het liefst puzzelt Lars voorovergebogen heel de dag aan zijn grond- en vastgoedexploitaties tot hij het juiste gevoel heeft bij de residuele grondwaardes die uit het rekenmodel komen rollen.
Daarnaast ben je bij Lars op het juiste adres voor het opstellen van exploitatieplannen, het uitvoeren van planschaderisicoanalyses of voor strategisch advies over grondbeleid.