Riep Paulusma

Riep is regiomanager en projectleider. Hij is sinds eind 2017 werkzaam bij Rho Adviseurs. Als regiomanager is hij managementteamlid en onder andere verantwoordelijk voor duurzame teamresultaten in de Business Unit Noord.

Gebiedsontwikkeling is als het biljarten op een schip, op open zee.

Riep heeft ruime ervaring in uiteenlopende processen van gebiedsontwikkelingen. Zijn marktgerichte ontwikkelkennis van zowel woningbouw- als energietransitie-opgaven verrijken zijn speelveld. Zo is hij bijvoorbeeld binnen het energieteam van Rho betrokken bij zon- en windenergieprojecten, maar begeleidt hij ook processen als het gaat om de keus in duurzame bronnen voor warmtenetten.
Als projectleider is hij verantwoordelijk voor proces en inhoud (kwaliteit, budget, planning) en het aansturen van een team van adviseurs, afgestemd op de specifieke opdracht.

De wijze waarop we ons land door de eeuwen heen letterlijk eigenhandig kneden en inrichten, blijft onze toekomst bepalen.

Riep is een betrouwbare, bruggen-bouwende adviseur en een goede sparringpartner voor het maken van strategische keuzes en beslissingen in gebiedsontwikkelingen. Kenmerkend aan Riep is zijn grote betrokkenheid bij project en opdrachtgever, zijn proac­tieve advisering, zijn ‘focus’ op het gewenste resultaat en zijn duidelijke, overtuigende manier van communiceren met alle partijen in een planproces.