Thomas Walstra

Thomas werkt als adviseur aan diverse ontwerpopgaves bij het Atelier.
Zo is hij betrokken bij de ontwikkeling en het ontwerp van diverse recreatieparken, omgevingsvisies en stedenbouwkundige vraagstukken.

Een gezonde stad is een vereiste voor een duurzame stad.

Als jongste teamlid van het Atelier, afgestudeerd in 2017, staat hij aan de start van zijn mooie, nog jonge carrière. Thomas is afgestudeerd op het thema “Hoe ontwerp je een gezonde stad?” aan de Hogeschool in Rotterdam waar hij de studie Ruimtelijke Ordening en Planologie volgde. Met zijn brede achtergrond en twee jaar werkervaring bij een gemeente werkt Thomas, naast ontwerpopgaves, ook aan ruimtelijke ordeningsvraagstukken zoals bijvoorbeeld stedenbouwkundige onderbouwingen. Ook voert hij werkzaamheden uit voor het team Vergunningen.

Thomas kenmerkt zich door zijn brede inzetbaarheid en grote interesse in het vakgebied. Hij is gepassioneerd, leergierig en altijd op zoek naar de rode draad in een vraagstuk. Volgens Thomas is het van belang altijd kritische vragen te stellen en goede discussies te voeren. Dit helpt om te komen tot het gewenste eindproduct voor de klant.