Cor Leenstra

Cor is een ervaren milieuadviseur, die al op veel gebieden actief is geweest. Begonnen als bemestingsadviseur, waarin hij te maken kreeg met de milieuhygiënische aspecten van meststoffen, en zo in de bodemverontreiniging en -sanering terecht kwam. Dit deed hij vooral voor industriële bedrijven, die hij gaandeweg ook ging adviseren over andere milieu- en ruimtelijke aspecten.

Cor houdt van langeafstandswandelingen, het liefst in afgelegen gebied, waarbij hij het wel fijn vindt om regelmatig in een gezellig dorpje of stadje te overnachten. Zijn projecten mogen ook best door onbekend gebied leiden, maar de menselijke factor is altijd van belang.  

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Doelen zijn vaak te bereiken door niet koste wat het kost vast te houden aan vooropgezette plannen.

Vestiging Deventer is de jongste loot aan de Rho stam. Cor wil het brede dienstenpakket van Rho Adviseurs koppelen aan kennis van de lokale en regionale markt. En daarbij een team mensen om zich heen verzamelen die energie krijgen van alle mooie ontwikkelingen die plaatsvinden in het ruimtelijk domein. Is er een betere plek om daaraan te werken dan in hartje Deventer, met de opleidingsinstituten en collega-adviesbureaus binnen handbereik?