Koos Seerden

Koos is als directeur verantwoordelijk voor de commerciële en financiële strategie van Rho Adviseurs. Hij vertegenwoordigt Rho Adviseurs in een groot aantal organisaties en is o.a. voorzitter van de cie. Ruimtelijke Ordening bij VNO-NCW.
Daarnaast is Koos een enthousiaste en betrokken projectleider en heeft hij ruime ervaring in de gebiedsontwikkeling, visievorming en winkelonderzoek. Retail heeft hij, als zoon van een kruidenier, “met de paplepel” meegekregen.

Kansen zien, verbindingen leggen en een strategie/aanpak uitwerken, dat zijn kenmerken die goed passen bij Koos.

Ruimtelijke ordening is steeds meer het verbinden van belangen in plaats van het afwegen van belangen.

De jarenlange ervaring van Koos als adviseur/consultant én als ontwikkelaar heeft als voordeel dat hij de taal en belangen, van zowel overheden als marktpartijen, in ontwikkelingen kent en begrijpt. Koos wordt enthousiast van het managen van complexe retailontwikkelingen, binnenstedelijke projecten of transformaties en participatietrajecten. Daarnaast begeleidt hij gemeenten bij het opstellen van omgevingsvisies.

Bij Koos staat samenwerking centraal om tot een het gewenste resultaat te komen. Daar hoort ook het samenwerken met collega bureaus bij om op deze manier oplossingen uit te vinden en innovaties voor elkaar te krijgen.