Lisette Woltjer

Binnen haar functie als adviseur specialiseert Lisette zich in participatie. Haar open houding en oprechte interesse in verhalen en inzichten van anderen, helpen haar met het vervullen van deze rol. Door zich open en kwetsbaar op te stellen creëert ze ruimte om samen het gesprek aan te gaan en van elkaar te leren.

Als je wilt ontwerpen voor de menselijke maat, is het logisch om bij mensen en hun activiteiten te beginnen en passende ruimte daaromheen te verzinnen: form follows humanity.

Lisette interesseert zich sterk in innovatieve manieren van kijken naar de omgeving. Zo komt ze constant met nieuwe ideeën en methoden om projecten aan te vliegen. Lisette wil de publieke ruimte zo aantrekkelijk en toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Participatie speelt daarin een belangrijke rol. Want je weet nooit wat er allemaal speelt op een plek. Een plek kent letterlijk meerdere gezichten. De uitdaging ligt in het vertalen van de verhalen naar een gedeelde identiteit. Door middel van visuele vormgeving laat Lisette dit zien. Dat doet ze bijvoorbeeld voor omgevingsvisies.

Lisette is een enthousiast en creatief persoon. Ze weet op een prettige manier kritische vragen te stellen, is nieuwsgierig en erg gedreven om te leren.