Roy van Oosterhout

Roy is in 2017 gestart als adviseur bij Rho, zijn eerste baan in de sector na zijn opleiding aan de BUAS Breda  (voorheen NHTV Breda).
Zijn visuele beperking heeft hem niet weerhouden om zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardig en ervaren adviseur binnen ons bedrijf. Hij is voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland en maakt graag een vakinhoudelijk uitstapje naar het zuiden van het land waar hij is geboren en getogen en waar hij nog steeds woonachtig is.

Je haalt het beste uit de anderen niet door hen het vuur aan de schenen te leggen, maar door het vuur in hun binnenste aan te wakkeren.

Roy heeft voornamelijk ervaring met woningbouwprojecten en hij vindt het leuk om hierin de spin in het web te zijn om alle betrokken partijen te betrekken, aan te sturen en aan het eind van de dag tevreden te stellen.

Naast zijn werk als adviseur, gaat Roy ook een sportieve uitdaging niet uit de weg. Hij is regelmatig in en om de sportschool te vinden. Ook houdt hij van een flink stuk hardlopen in de omgeving van zijn woonplaats Zevenbergen.  Roy is betrokken bij het bedrijf en zijn collega’s, en sinds 2020 is hij ook lid van de Ondernemingsraad.