Stefan La Grand

Stefan is stedenbouwkundige en projectleider ruimtelijk ontwerp. Hij werkt vanuit vestiging Rotterdam aan ontwikkelingsprojecten, plannen en visies in heel Nederland.

Stefan heeft ruime ervaring met ontwerpen op alle schaalniveaus: van kleine dorpsuitbreidingen, inbreidingslocaties, nieuwe bedrijventerreinen, transformaties tot aan regionale visievorming, beleidsvisies zoals beeldkwaliteit en welstand en visies op gebied van energie en ruimte.

Stefan is een teamspeler en werkt met een oplossingsgerichte instelling. waarbij hij graag samen met de opdrachtgever, stakeholders en collega’s naar streeft om te komen tot ambitieuze doch realistische en gedragen plannen. Plannen maak je immers nooit alleen.

Stefan werkt voor een scala aan opdrachtgevers zoals het Rijk, provincies, gemeenten, regio’s, woningbouwcorporaties en marktpartijen. Stefan is in projecten vooral op zoek naar de gezamenlijke ambitie van partijen en heeft aandacht voor meekoppelkansen om projecten meerwaarde en toekomstwaarde mee te geven.