Thomas de Jong

Met zijn economisch geografische en verkeerskundige achtergrond is Thomas een breed georiënteerde en inzetbare projectleider die zowel voor gemeenten als voor marktpartijen werkzaam is.
Thomas heeft affiniteit met en geeft leiding aan grootschalige gebiedsontwikkelingen in het noorden van het land op het gebied van wonen, bedrijvigheid en infrastructuur. De laatste jaren is het werken met de Omgevingswet daarbij gekomen. Hij is de grondlegger van het speedteam van Rho Adviseurs en vindt het ook leuk om te werken aan kleinere perceelsgebonden projecten.

Een goed begin is het halve werk…

Thomas is een praktische en snelle denker die ervan houdt om begrijpbare antwoorden te vinden op complexe vraagstukken. Hij is er zich goed van bewust dat ons werk mensenwerk is. Thomas levert vaak ook een inhoudelijke bijdrage aan projecten en is een verbindende factor tussen de markt en de overheid. Hij houdt ervan om in het begin van een project goede afspraken te maken, zodat de verwachtingen en het einddoel voor alle partijen helder zijn. Zijn politieke gevoel en gevoel voor humor helpen daarbij.

…en er moet muziek in zitten!

Naast het in elkaar sleutelen van ruimtelijke plannen, sleutelt Thomas in zijn vrije tijd graag aan auto’s en luistert hij veel naar muziek. Thomas vindt ook dat er muziek moet zitten in de projecten waar hij aan werkt.