Frank van Gompel

Frank was al op jonge leeftijd nieuwsgierig naar de ruimte om hem heen en waarom deze eruit ziet zoals het eruit ziet. Als Adviseur Planvorming kan hij hier actief zijn steentje aan bijdragen. Frank heeft oog voor de relevante thema’s die bij een projectlocatie om de hoek komen kijken en gaat hier behendig en secuur mee om.

Frank is geboren en getogen in de Brabantse Kempen en heeft affiniteit met opgaven die in het landelijk gebied spelen. Maar ook het (hoog)stedelijk milieu is voor hem geen onbekend terrein.

Daarnaast is Frank al enkele jaren gedetacheerd bij enkele kleine gemeenten in Noord-Brabant. Hierdoor is hij bekend met interne (politieke) besluitvormingsprocessen en weet hij wat er aan de andere kant van de tafel speelt.

Zowel als Adviseur Planvorming als bij zijn detachering bij diverse gemeenten behoort een breed scala aan projecten met uiteenlopende thema’s tot zijn palet: van herbestemming van vrijkomende agrarische bedrijfslocaties tot kleinschalige woonlocaties (waaronder ruimte-voor-ruimte), en van de herinrichting van een sportpark tot middelgrote woon(werk)locaties in de stad.

Dit maakt Frank een veelzijdige adviseur die met zeer diverse projecten en procedures uit de voeten kan.