Sebi den Breejen

Sebi is een ervaren adviseur in de ruimtelijke ordening met een planologische achtergrond. Zijn interesse ligt bij het stedelijk gebied, wat niet los kan worden gezien van het feit dat hij al zijn hele leven in Rotterdam woonachtig is. Het idee dat een stad nooit af is en dat nieuwe ontwikkelingen een verrijking kunnen vormen, is samen met een gezonde dosis ‘geen woorden, maar daden’ natuurlijk onderdeel van zijn persoonlijkheid en aanpak.

Die dynamiek van het stedelijk gebied en de concentratie van uiteenlopende belangen op de kleine ruimte, maken dat hij zich graag vastbijt in ruimtelijke projecten die zich hier afspelen.

Zijn natuurlijke houding als teamspeler maakt dat hij niet alleen intern de juiste mensen voor uw project bij elkaar brengt, maar ook dat hij zich goed in uw adviesvraag kan verplaatsen. Sebi adviseert over de juiste stappen op het juiste moment om een plan voor elkaar te krijgen.

Hold the vision and trust the process!

Op basis van zijn ervaring herkent Sebi eenvoudig de aandachtspunten van een plan, of dat nu op het gebied van inpassing, proces of bijvoorbeeld de milieuonderzoeken speelt. Eenmaal aan de slag, zorgt Sebi voor degelijke en heldere advies- en planproducten.

Buiten werktijd kan Sebi de drukte, gezelligheid en diversiteit van mooie steden waarderen, tijdens een stedentrip of gewoon een middagje/avondje uit. Maar ook de rust en openheid daarbuiten tijdens zijn hardlooprondjes, wandelingen of wintersport. Reden te meer om zorgvuldig met onze ruimte om te blijven gaan en mooie ontwikkelingen op verantwoorde wijze voor elkaar te krijgen.